Marxa Nocturna de Regularitat

Hola et proposem una activitat que pot ser del teu interés:

La 13a Marxa Nocturna de Regularitat que organitza el nostre centre.   Aquesta prova és puntuable per la XVI Copa Catalana de Marxes Tècniques  i de Regularitat.
El recorregut és dins l’entorn d’Avinyó.
Les inscripcions, per equips d’una, dues o tres persones, seran admeses fins el dijous dia 3 de juliol. Es poden fer per telèfon al 930131919 o personalment al Casal del Passeig,” de dilluns a dissabte de 2 a 7 de la tarda, pel mail ceavinyo@gmail.com i a la web del centre: www.ceavinyo.org
El preu de la inscripció, serà de 7 € per participant soci del CEA, si és federat amb llicència de l’any en curs, per posseïdor de llicència de federacions adscrites a la UIAA, per posseïdor de llicència de federacions amb conveni de reciprocitat amb la FEEC i per participant que pertanyi a seccions d’iniciació d’entitats associades al moviment Azimut, així com també si és soci de qualsevol entitat del poble d’Avinyó.  Per la resta de participants el preu serà de 8 €.
El sorteig de l’ordre de sortida es farà el divendres dia 4 de juliol a les 8 del vespre al local del C.E.A., al C/ Del Mig, 23, 2n. Pis.
El lliurament de dorsals, documentació i el pagament es farà el mateix dissabte dia 5 de juliol a partir de les 8 del vespre al lloc de la sortida.
La sortida serà a la plaça Major. El primer equip sortirà a les 10 del vespre.
L’arribada serà al Centre Cívic “Can Tutó”.
El recorregut de la Marxa serà d’uns 10,7 Km. aproximadament i unes 2 hores 45 minuts de durada. Dins d’aquesta no s’hi troba inclosa l’aturada neutralitzada (10’).
És obligatori l’ús de motxilla. Cal portar lot.
Et convidem a participar-hi.