SANT SILVESTRE DELS ESQUERDABOCS

Any rere any, a Avinyó, volem acomiadar l’any de la manera que ens agrada més … gaudint dels paratges, corriols i racons del nostre poble.

Es per aixó que cada 31 de desembre us proposem gaudir-los amb nosaltres a la ja tradicional SANT SILVESTRE DELS ESQUERDABOCS.

Com ja es tradicional els recorreguts varien cada any per poder apropar el major nombre de paisatges a aquells que, del poble o de fora, els vulguin conèixer.

Es presenten dos circuits, un de 10 km i un de 5 km aquest últim es permet la possibilitat de fer-lo caminant. Els desnivells són suaus per aquells acostumats a les curses de muntanya i exagerats per els que s’estimen més el pla, però segur que satisfactoris per tots els que ens acompanyen.

També es realitza la modalitat per els més petits, per tal de que vagin aprenent a gaudir del esport i la natura, i es clar a canvi de la millor de les recompenses, una bossa de llaminadures (jejejejej!!!!!)

Per acabar convidem a tothom a gaudir d’un bon berenar en companyia d’aquells que comparteixen l’estima a aquest esport.

 

SALUT I BON ANY A TOTS!!!!!